duminică, 11 septembrie 2011

Tipuri de Manichiura French


Tendintele in manichiura sunt trecatoare insa un singur stil a reusit sa reziste, fiind in continuare popular: manichiura frantuzeasca.
Prima data a aparut in secolul 18 la Paris si a devenit popular in 1920 – 1930. Scopul era de a recreea imaginea unghiilor naturale, unghiile fiind pictate cu roz si tips alb.
In ultimii ani, manichiura frantuzeasca s-a reinventat iar, in loc de unghii roz cu traditionalul tips alb, au aparut nenumarate stiluri de manichiura frantuzeasca.
In continuare poti vedea principalele tipuri de manichiura frantuzeasca.

TIPURI DE MANICHIURA FRANTUZEASCA
Manichiura frantuzeasca CLASICA
Manichiura frantuzeasca clasica este cunoscuta de toate femeile si aleasa pentru ca este versatil, potrivit pentru un look de zi sau de seara, creeaza un look rafinat, elegant si ingrijit.
003  015
Manichiura frantuzeasca CLASICA COLORATA
Una dintre tendintele actuale de manichiura frantuzeasca este manichiura frantuzeasca in care varful unghiei este colorat. In acest caz, patul unghiei poate ramane roz, dar tips-urile nu mai sunt albe. Cea mai populara alternativa este cea a tipsurilor roz, dar si verde, negru sau mov, din moment de fac parte din culorile in trendinte.
045  056
Manichiura frantuzeasca MULTICOLORA
In acest caz, tips-ul unghiei nu este in niciun caz alb. Uneori este chiar un mixt de trei culori: o culoare patul unghiei, o culoare tips-ul iar a treia culoare face trecerea intre cele doua culori.
105  nails_001
Manichiura frantuzeasca SEMILUNA
A fost popular in anii 1930, fiind adoptate de starletele acelor vremuri in special de Joan Blondell. Christian Dior a prezentat-o in show-urile sale, fiind mai apoi adoptata de Dita Von Teese, in nuante clasice de rosu aprins si piersica. Poarta si denumirea de manichiura french inversata, partea de sus a unghiei fiind pictata in alb, sub forma de semiluna.
068 dita  101
Manichiura frantuzeasca cu SCLIPICI sau APLICATII diverse
Aplicatiile sunt “in”. Poti opta pentru o manichiura frantuzeasca cu sclipici sau diverse aplicatii.
074  024
Manichiura frantuzeasca 3D
Dupa ce ai incercat diferite stiluri poate te-ai plictisit de modele commune. Solutia sunt aplicatiile 3D, populare in special in Asia. In fotografiile alaturata poti vedea ca o imbinare perfecta a stilului French cu aplicaltiile 3D.
017   046
SFAT
Prea mult alb pe varful unghiei taie din lungimea patului unghiei iar degetele vor avea un aspect inestetic, nenatural.
Frenchpreamult tips
Alege o forma care complementeaza forma lunulei. In poza alaturata o forma usor rotunjita complementeaza perfect forma naturala a lunulei.
018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu